Verzenden en retour

Levertijd en verzendkosten
De Maeckerij doet haar best je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.
Als je bestelling door de brievenbus past wordt deze via een brievenbuspakje (PostNL) verzonden, mocht het hiervoor de groot of te zwaar zijn wordt het via pakketpost (PostNL) verzonden, hiervan ontvang je een track & trace code per mail.
Mocht De Maeckerij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengt De Maeckerij je hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte.
Waar mogelijk verzendt De Maeckerij binnen 24 uur en uiterlijk binnen 3 werkdagen na je bestelling.

De Maeckerij verzendt uitsluitend binnen Nederland.
Er drie vaste verzendtarieven:
– brievenbuspost kost € 2,00
– brievenbuspakje kost € 4,00
– pakketpost kost € 6,75
De tarieven zijn gekoppeld aan het grootste bestelde produkt
Bestellingen boven de € 75 worden gratis verzonden.

Levering verloopt via brievenbuspost of pakketpost van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan De Maeckerij het moment van aflevering niet garanderen omdat De Maeckerij afhankelijk is van PostNL.

Retourneren

Bedenktijd/retourneren
Het kan voorkomen dat je je bestelling retour wilt sturen. Natuurlijk hoopt De Maeckerij dat je aankoop in de smaak valt, maar wat de reden ook is, je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit heet herroepingsrecht.

Je hebt na je annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door De Maeckerij.
Je dient wel te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.

De kosten voor het retourneren naar De Maeckerij zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen via PostNL € 6,75 (bij het online aanmaken van de zending) of € 7,25 (bij het verzenden op een PostNL locatie).
Natuurlijk mag je ook gebruik maken van een brievenbuspakje als je retour door de brievenbus past. De kosten daarvan zijn € 4,00 bij het online aanmaken van de zending) of € 4,50 (bij het verzenden op een PostNL locatie).

De Maeckerij accepteert uitsluitend PostNL zendingen.
Pakketten onder rembours worden niet geaccepteerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Maeckerij geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@demaeckerij.nl, je kunt hierbij gebruik maken van het herroepingsformulier, dit is echter niet verplicht.
De Maeckerij zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag – binnen 14 dagen na ontvangst van je retour – terugstorten.

Mocht het product beschadigd zijn dan kan De Maeckerij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het product bij een retour goed verpakt is!

Top