Bescherming persoonsgegevens

Wanneer je iets bij ons bestelt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

De Maeckerij slaat je persoonlijke gegevens op in een veilige omgeving. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Beloofd. Om je bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig.

Wat willen we van je weten?
Voor- en achternaam Wij vinden het fijn om je correct aan te spreken
Adres en woonplaats Met het juiste adres bezorgen ze je bestelling supersnel.
Telefoonnummer We nemen graag snel contact met je op over je bestelling. We bellen nog even als er iets onduidelijk is. Soms bellen we na afloop om te vragen of alles goed is gegaan. Dat scheelt ons een slapeloze nacht.
E-mailadres Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons koopt.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice Je kunt met ons mailen en facebooken. Om te zorgen dat je verhaal niet twee keer verteld hoeft te worden, onthouden we het. Oké, oké: met hulp van een notitie, want wij zijn stiekem ook maar mensen.

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Klik hier om je gegevens in te zien die wij van jou hebben opgeslagen.

Top